Поврзете се со нас

Игри на среќа

Погоди го најдолгиот тикет во MOZZART и освој BMW X3!

Објавено

на

Започнa уште една голема МОZZART наградна игра во која награда може да освојат добитните и недобитните тикети! Од денес до 25 април, погоди го најдолгиот тикет и освој го прекрасниот автомобил BMW X3! Погоди најголем број натпревари и секоја недела освој 1.000 евра!

Во наградната игра „Погоди го најдолгиот тикет“ учествуваат добитните тикети со минимум 4 парови со квота 1,35 или поголема од 1,35. Сите настани на тикетот мора да бидат спортски настани, условот не го исполнуваат “системски” тикети, како и тикетите за обложување во живо. Услов не исполнуваат тикети со еден промашен пар.

Доколку тикетот е промашен, повторно учествувате во наградната игра! Секоја недела, недобитниот тикет со најголем број на погодени натпревари добива 1.000 евра. Тоа значи дека вашиот недобитен тикет, иако не учествува во борбата за автомобилот, секоја недела е во игра за освојување на парична награда.

Доделувањето на дополнителните 10 награди ќе се врши еднаш неделно во текот на целото времетраење на наградната игра. По завршување на секоја недела (етапа), системот се рестартира при што тикетите од секоја завршена етапа не се префрлуваат и не учествуваат во било која следна етапа, ниту пак при извлекувањето на главната награда.

Резултатите може да ги следите директно од нашите MOZZART уплатни места, онлајн на сајтот www.mozzartbet.mk, како и на нашите социјални мрежи.

Целосните правила на наградната игра може да ги прочитате на овој линк.

Можеби токму ти ќе бидеш победник и ќе возиш нов автомобил BMW X3?

Влези во борба. Биди гладијатор. Биди ПОБЕДНИК.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни