Поврзете се со нас

СЕХА лига

Задар повторно ќе биде домаќин на завршниот турнир во СЕХА лигата

Задар и оваа година ќе биде градот во кој ќе се одиграат завршните битки за пехарот во СЕХА лигата. Оваа...

Повеќе вести
Реклама
Реклама