Поврзете се со нас

Светски првенства

Македонија и РФМ ја добија организацијата на женско У-18 Светско првенство

Ракометната федерација на Македонија и Македонија ќе бидат домаќини на Светското првенство за кадетки кое ќе се одржи оваа година....

Реклама
Реклама