Поврзете се со нас
blank blank

Евролига

Потези кои го одбележаа преодниот рок: Десетте најголеми трансфери во Евролигата

Екипите кои наредната сезона ќе се натпреваруваат во Евролигата беа активни на трансфер пазарот, се повлекоа доста потези, се донесоа...

Реклама
Реклама

Facebook