Поврзете се со нас

Билијард и Снукер

Андреј Ѓурчиновски се запиша во историјата како прв младински првак

Викендов во организација на македонската федерација за билијард, а со поддршка на Агенцијата за млади и спорт, се одржа првото...

Повеќе вести
Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol