Поврзете се со нас

Велосипедизам

IN MEMORIAM: Почина истакнатиот спортски работник Ѓорѓи Кузмановски

Македонската спортска сцена денеска се соочи со тажна вест, а таа е дека на 80-годишна возраст почина Претседателот на Сојузот...

Повеќе вести
Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol