Поврзете се со нас

ТЕНИС

Бублик полуде и за неколку секунди искрши три рекети (ВИДЕО)

На АТП сцената има многу тенисери со голем квалитет, знаење, но од друга страна проблем им е „главата“, фокусот затоа...

Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol