Поврзете се со нас
blank blank

Франција

Милик официјално потпиша за Олимпик Марсеј

Олимпик Марсеј вечерва официјално го претстави Аркадиуш Милик како свој нов фудбалер, со што заврши етапата на полскиот фудбалер во...

Реклама
Реклама

Facebook