Поврзете се со нас

АВТО МОТО

Нема откажување: Лошата среќа го зема својот данок, но подиумот останува возможна мисија за Рико!

Македонскиот автомобилист Ристо Вуков имаше малерозна втора трка на гранд при викендот во Имола, која беше дел од Порше Карера...

Реклама
Реклама