Поврзете се со нас

Екстремни спортови

Ерзен Зиберај победи на маратонот „Водно Матка Треилс“

Петтото издание на трката „Водно Матка Треилс“ беше одбележано со учество на 450 учесници од 23 земји, кои беа поделени...

Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol