Поврзете се со нас

Македонија

Здравков: Внимателно ќе ги бираме засилувањата, ќе составиме конкурентен тим за следната сезона

Тимот на Брегалница ја заврши натпреварувачката 2022/23 сезона на петтата позиција во Првата македонска лига, резултат од кој се задоволни...

Реклама
Реклама