Игри на среќа

Игри на среќа

Dijamant 300 000
Игри на среќа

Инстант лозот „Дијамант“ на Државна лотарија на Македонија израдува двајца млади скопјани со награда вредна 300.000 денари. Девојката која добила паричка на Бадник купила два лоза, но нејзиниот бил недобитен , додека лозот што го изгребал нејзиното момче ...
ZR milion -13
Игри на среќа

Инстант лозот „Златна рипка“ на Државната лотарија на Македонија предизвика раздвиженост во седиштето на претпријатието последните неколку дена, бидејќи просториите ги посетија повеќе добитници. Најпрво, добитникот на една од главните премии, вредна еден милион денари. Добитникот е редовен ...
KIA-Avantura-B2 poster Final color1
Игри на среќа

Со задоволство Ве информираме дека веќе од денес , четврток 14.12.2017 година , во продажба е втората серија на инстант лозот АВАНТУРА, која можете да ја побарате во сите продажни места на Државна лотарија на Македонија, со знакот ...
SEF 600 000
Игри на среќа

Инстант лозот СЕФ на Државна лотарија на Македонија донесе добивка од 600 000 денари на своја верна и редовна добитничка, која сакаше да остане анонимна. На 10.12.2017 година на среќното место на Државна лотарија на Македонија лоцирано во ...
loto pomosno livce
Игри на среќа

Денес во просториите на Државна лотарија на Македонија се дружевме со најновиот лото милионер, кому согласно рокот, денес му ја исплативме премијата постигната во 92ро коло од играта на среќа НовоЛото 7/34, или точно пред 10 дена.  Ј.Ј. ...
Dijamant dobitnik dario gostivar
Игри на среќа

Инстант лотаријата „Дијамант“ на Државна лотарија на Македонија му донесе премија на редовниот играч Дарио Мирковски од Гостивар, кој за себе открива дека постојано купува и гребе најразлични инстант лозови, но досега имал само утешни награди. Овој пат на ...
Dobitnik Dijamant gurgja
Игри на среќа

Името на Ѓурѓа Ѓорѓиева им е добро познато на вработените во Државната лотарија на Македонија, бидејќи таа е добитник на Голф 7, парична премија од еден милион денари, како и повеќе „средни“ кои варираат меѓу една илјада и ...
Dijamonte grepka LILA final 15x10cm final
Игри на среќа

Од денес, среда (18.10.2017 год) на сите продажни места на Државна лотарија на Македонија, со знакот на Детелинка , можете да го пронајдете и најновиот инстант лоз наречен ДИЈАМАНТ. ДИЈАМАНТ -от на Државна лотарија на Македонија е полн ...
sestpluseden-na-lotarija-2017
Игри на среќа

Државната лотарија на Македонија денеска соопшти дека во 76 коло од играта на среќа „Ново лото 7/34“ била добиена премија од 670 илјади и 485 денари за погодени „6+1“ броеви. Среќен добитник е пензионер од Скопје кој еден ...
riste sedumkashot od negotino
Игри на среќа

Во 69-тото коло од играта „НовоЛото 7/34“ чие извлекување се одржа во среда на 30 август 2017, беше извлечена главната премија „седумка“ со вредност од шест милиони денари. Уплатата е реализирана во Неготино во среќното место „Корзо“. Среќниот добитник ...