Поврзете се со нас
blank blank

Зимски спортови

Страотен пад на норвешки ски-скокач на Планица: Танде во индуктивна кома (Видео)

Страшен инцидент се случи на вчерашните ски-скокови на легендарната скокалница Планица. Норвешкиот ски-сккач, Даниел Андре Танде панда при голема брзина...

Повеќе вести
Реклама
Реклама