Поврзете се со нас

Свет

НАСКАР возач се „исклучи“ и претепа ривал по трка (Видео)

НАСКАР серијата е посебно популарна меѓу американските фанови на автомобилските трки, а мотивацијата и престижот меѓу возачите често носат не...

Повеќе вести
Реклама
Реклама