Поврзете се со нас

Македонија

Епилог во ТЦР Европа: Најуспешната сезона на ПСС Рејсинг крунисана со трофеј

Виктор Давидовски и Франко Џиролами денеска ја затворија сезоната во ТЦР Европа првенството со трофеј за македонскиот автомобилист, вицешампионска позиција...

Повеќе вести
Реклама
Реклама