Автомобили

Автомобили

Foto 2, Nikola Karovski, dobitnik na Honda Jazz
Автомобили

„Макпетрол“ ги додели наградите од третото мастер и шестото редовно коло од наградната игра „ВЕРНА повторно наградува“, која започна на 1-ви март и ќе трае до 10-ти декември, оваа година. Наградната игра, Макпетрол традиционално ја организира веќе трета ...
makpetrollazenprofil
Автомобили

Компанијата „Макпетрол АД“ вечерва преку соопштение ја информира македонската јавност и своите ценети потрошувачи за злоупотребата на името и логото на компанијата, за активирање лажна Фејсбук страна и непостоечка наградна игра. Во продолжение соопштението на „Макпетрол“: – Макпетрол ...
Photo 1 (1)
Автомобили

Макпетрол го најавува ребрендирањето на веќе познатите и модернизирани маркети кои од сега ќе бидат под брендот ВЕРНА. – Новиот визуелен идентитет и назив на нашите ВЕРНА Shop & drive маркети, уште еднаш го отсликува инвестирањето на компанијата ...
mitsubishi miev kamnik 2018
Автомобили

Компанијата за дистрибуција на електрична енергија денеска најави дека ќе започне со имплементација на проект со кој ќе ја стимулира мобилноста со електрични автомобили во Македонија. Освен во централните градски подрачја, вакви станици ќе бидат понудени на сите ...
508
Автомобили

Новиот Peugeot 508 доживеа премиера пред внимателно одбрана публика во Скопје, со цел да се задржи ексклузивитетот на неговото претставување со најава за официјално пристигнување на моделот кон крајот на декември месец 2018та година. Ана Николоска, Менаџер за медиуми ...
makpetol4
Автомобили

Во продажно-сервисниот салон на Хонда беа доделени наградите од четврто редовно и второ мастер коло од наградната игра на Макпетрол АД, „Верна повторно наградува“. Мишко Тасевски, раководител на секторот маркетинг на Макпетрол АД во своето обраќање изјави дека ...
Photo 2
Автомобили

Компанијата „Макпетрол АД“ денес организираше средба со новинарите, на која ја промовираше новата мобилна апликација „Верна GO“, истакнувајќи ја тенденцијата на компанијата кон развој и иновации и која на корисниците ќе им овозможи транспарентна информација за услугите и производите ...
Автомобили

Пред краток период, Серџо Маркионе со препознатливиот оптимизам и луцидност ја претстави петгодишната стратегија за групацијата Fiat-Chrysler која ја предводеше, а денеска италијанските медиуми пренесоа дека ја загубил најважната битка. Еден од највлијателните менаџери во автомобилската индустрија направи ...
makpetrolfoto2
Автомобили

Македонската компанија „Макпетрол“ денес овозможи организирана посета на современата лабораторија каде претставници на истата го објаснија процесот на создавање на новите дизел горива. Како дополнување на посетата, компанијата одржа презентација на Ultra Diesel Green Power и Ultra Diesel ...
triagolnik za defekt na vozilo
Автомобили

Најголемиот дел од возачите покажуваат грижа за своите акумулатори кога доаѓа зимата и кога стартувањето на моторот на возилото покажува отежнувачки околности или комплетно го „отфрла“ нашето барање за струја. Да, статистички најголем број на акумулатори „испуштаат душа“ ...