Поврзете се со нас
blank blank

Репрезентација

Бо не ја заборава Македонија: Мекејлеб се потсети на забивањето со кое ја фрли во транс публиката во „Борис Трајковски“ (ВИДЕО)

Натурализираниот Македонец, Лестер Бо Мекејлеб е еден од асовите кој остави голема трага во нашата репрезентативна кошарка и сигурно уште...

Реклама
Реклама

Facebook