Поврзете се со нас

Лига на нации

Бразил и Аргентина ќе играат во проширеното издание на Лигата на нации

УЕФА планира да ја прошири Лигата на нации со учество на сите јужноамерикански репрезентации веќе од 2024 година, тврди потпретседателот...

Реклама
Реклама