Поврзете се со нас
blank blank

Олимписки игри

Потпретседателот на ИОК со дециден став: Со Ковид или без него, Олимписките игри во Јапонија ќе…

Потпретседателот на Интернационалниот Олимписки Комитет (ИОК) Џон Коатес даде дефинитивен одговор за одржувањето на Олимписките игри. Ситуацијата со коронавирусот и...

Реклама
Реклама

Facebook