Поврзете се со нас

Шах

Лазов, Недев и Богдановски најуспешни на новогодишниот затворен турнир на „Алкалоид“

Интернационалниот мајстор Тони Лазов го освои првото место на ревијалниот шаховски турнир што шаховскиот клуб „Алкалоид“ го организираше во своите...

Повеќе вести
Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol