Технологија

Технологија

Processed with VSCO with a5 preset
Технологија

Bike Computer е првата македонска мобилна GPS bike апликација развиена во кујната на „Venikom“ и која е наменета за сите професионални и рекреативни велосипедисти. Базиранa на 2-годишно истражување и тестирање, „Keep me safe“ опцијата е дизајнирана да им понуди поголема сигурност ...
A6300_LifeStyle_wMen_ExpSep2017_DSC07624
Технологија

Sony го претстави последниот во линијата на фотоапарати без огледала, моделот α6300. Фотоапаратот има ненадминат 4D FOCUS систем кој го фиксира фокусот на објектот за 0.05 секунди, најбрз автофокус досега. Дополнително, α6300 има неверојатни 425 АФ точки за ...