Поврзете се со нас

НБА

Ирвинг: Изгубив 100 милиони долари зошто не сакав да се вакцинирам!

Кајри Ирвинг е една од најголемите НБА ѕвезди, но тој негов статус не му помогна во периодот кој е веќе...

Реклама
Реклама