Поврзете се со нас

Европски првенства

Максимална исплата 10 000 000 ДЕНАРИ!

Објавено

на

Добитен тикет со максимална исплата е сон на секој типстер!

Наплати го своето спортско знаење во Евротип каде максимум исплата на тикет е неверојатни 10.000.000 денари.

Со малку среќа и добар избор на натпревари и вие можете да станете милионер.

Играј во Евротип каде добиваш секогаш повеќе!

www.evrotip.mk

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни