Типување

Типување

1111
Типување

Во периодот од 18 октомври до 19 декември во Sport Life и недобитните тикети, добиваат. Со акцијата под името Втора шанса за милион, со еден промашен тип на тикетот, останувате во игра со погодените коефициенти на другите натпревари. ...
IMG_8262
Македонија Типување

Во саботата на 17 август, во Охрид, „Sport Life“го прогласи најдобриот од сите играчи во финалето на Типстер купот од втората пролетна етапа и му ги врачи клучевите од главната награда – „Peugeot 308“. Победник е Игор Ристевски ...