Поврзете се со нас

Европски првенства

Не пропуштајте ја оваа единствена можност на Евротип

Објавено

на

Со секоја ново извадена клуб картичка на Евротип во периодот од 22ри до 27ми јуни, добивате две влезници за концертот на Сека Алексиќ кој се одржува во Голд Фелициа на 27.06.24.

Клуб картичка можете да добиете во најблиската уплатна локација на Евротип обложувалници или аплицирајте онлајн на:   https://www.evrotip.mk/registracija.

Бидете дел од оваа Евротип летна еуфорија!

За да ги подигнете вашите влезници, потребно е да се јавите на бројот +389 75 316 974 и да го потврдите вашето присуство. Влезниците можете да ги подигнете од Голд Фелициа на денот на концертот.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни