Поврзете се со нас

Свет

Пешевски непогрешлив против Флензбург

Македонскиот репрезентативец Жарко Пешевски и неговите колеги од Штутгарт не успеаа да направат изненадување и да оставрат позитивен резултат на...

Реклама
Реклама