Поврзете се со нас

Англија

Сколс доведе во прашање три бомбастични засилувања на Јунајтед: Не може да одговара само менаџерот!

Пол Сколс во едно од своите последни обраќање призна дека е изнеанден од техничките квалитети на Касемиро и го пофали...

Реклама
Реклама