Поврзете се со нас

Македонија

Мојсоски одговори на сериозните обвиненија од Антикорупциска

Три дена по обвинението кое пристигна од Антикорупција за работењето на Наумче Мојоски, првиот човек на Агенцијата за млади и...

Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol