Поврзете се со нас

МАГАЗИН

„Макпетрол“: цената на природниот гас за февруари ќе биде за 40 отсто пониска

Во месец февруари следува ново намалување на цените на природниот гас, известија од „Макпетрол“ АД Скопје преку соопштение за медиуми....

Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol