Поврзете се со нас

Американски спортови

НФЛ тим ќе смени сопственик за рекордна сума во спортската историја

НФЛ тимот Вашингтон Командерс наскоро ќе добие нов сопственик, а комплетирањето на ова преземање ќе значи и нов рекорд во...

Повеќе вести
Реклама
Реклама