Поврзете се со нас

Европски купови

ТФТ парираше само едно полувреме и брзо го заврши европскиот сон

Сонот нарече Лигата на шампиони завршува за ТФТ во квалификациите, откако македонскиот претставник не успеа да парира онака како што...

Повеќе вести
Реклама
Реклама