Поврзете се со нас
blank blank

Светски првенства

Горецка се огласи за главната дискусија во германската јавност: Се знае каде треба да се бара вината за поразот од Македонија

БАерн Минхен докажа дека знае да победува и без Роберт Левандовски, и тоа на нависитна важен натпревар како што беше...

Реклама
Реклама