Поврзете се со нас

Меѓународни настани

Одличен настап на кугларите на „Макпетрол“ во Хрватска

Македонските шампиони во куглање, тимот на „Макпетрол“ учествуваше на меморијалниот турнир „Владимир Хуис-Голубек“ во Забог, Хрватска и оствари одличен резултат....

Повеќе вести
Реклама
Реклама