Поврзете се со нас

Автомобили

Шест причини зошто треба да се одлучите за Монбат?

Објавено

на

Производителит на „Монбат“ акумулаторите на својата официјална веб страна нуди шест причини поради кои треба да им ја доверите својата доверба на нивните производи.

Акумулаторите во ерата на електрификација и дигитализација на автомобилите продолжуваат да бидат исклучително важен елемент, со чие непречено функционирање возачот и патниците можат да ги користат сите додатоци за поудобно патување.

Причина бр. 1 :

Оптимална стартна моќност и максимален капацитет, со долгорочна сервисна поддшка. Одржување без трошоци, без испуштања и без вибрации.

Причина бр. 2 :

Подобрена безбедност, гарантиран старт при екстремни температури, запечатени и без потреба од долевање течност.

Причина бр. 3 :

Гарантиран старт и издржливост, безбедни перформанси за стабилна експлоатација.

Причина бр. 4 :

Безбедни акумулатори кои се пријателски кон човековата околина, немаат истекувања и овозможуваат следење на полнењето преку соодветен индикатор.

Причина бр. 5:

Зголемена стартна моќност за 30%, како и намалена потрошувачка на гориво, со ниски емисии на јаглерод диоксид, совршено за „Старт – Стоп“ функционалноста.

Причина бр. 6:

Дизајнирани за екстремна потреба од напојување, исклучително стабилни при висок степен на користење, како и при температурни варијации, надополнето со подобрена стабилност при вибрации или тресење.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни