Поврзете се со нас

Репрезентација

Македонија е 24. ракометна сила во светот, Данска е број 1

Пред некое време заврши 28. Светско ракометно првенство на кое до пехарот дојде селекцијата на Данска која на овој начин...

Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol