Поврзете се со нас

Италија

Прва работа во Италија: Станковиќ ќе води тим од Серија А

Дејан Станковиќ веќе некое време е без ангажман откако одлучи да си замине од Црвена Звезда, но тоа за брзо...

Реклама
Реклама