Поврзете се со нас

СПОРТ ПЛУС

Градоначалничката на Париз пред ЛОИ 2024: Учеството на руски спортисти е неприфатливо

Париз следната година ќе биде домаќин на Летните олимписки игри, а градоначалничката Ан Идалго го промени мислењето околу настапот на...

Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol