Поврзете се со нас

Македонија

Еуро Никел го „украде“ Ѓекиќ од Куманово

Некогашниот член на Партизан, Бранислав Ѓекиќ е нов член на македонскиот прволигаш Еуро Никел. Ѓекиќ во изминативе сезони во неколку...

Реклама
Реклама