Поврзете се со нас

Репрезентација

Нови промени во репрезентативниот фудбал, Аргентина и Бразил ќе играат на Европско тло?

Од УЕФА планираат да воведат нови промени во репрезентативниот фудбал и во скоро време да ги приклучат гигантите на светскиот...

Реклама
Реклама