Поврзете се со нас
blank blank

ВТА

ВТА турнир во Палермо: Позитивен тест на коронавирус уште на стартот на квалификациите

Тенискиот турнир во Палермо го означување враќањето на ВТА серијата по долгата пауза поради коронавирусот, но токму КОВИД-19 им создаде...

Реклама
Реклама

Facebook