Поврзете се со нас

Европски првенства

Николов и Начевски ја добија довербата и ќе судат на ЕП во Унгарија и Словачка

Најдобрата македонска судиска комбинација, Славе Николов и Ѓорѓи Начевски ја добија довербата од ЕХФ и ќе бидат дел од уште...

Повеќе вести
Реклама
Реклама