Поврзете се со нас

Дејвис куп

Компанијата на Пике се откажа од организирање на Дејвис Купот

После пет години успешна соработка и одлично организирање на Дејвис Купот, компанијата Космос и ИТФ се разделија и не го...

Повеќе вести
Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol