Поврзете се со нас

Атлетика

Двократен олимписки шампион преживеал авионска несреќа во Кенија (Фото)

Двократниот олимписки шампион Давид Рудиша имал неверојатна среќа во авионска незгода која се случила во неговата родна Кенија, а како...

Повеќе вести
Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol