Поврзете се со нас
Фото: Влада.мк / YouTube Фото: Влада.мк / YouTube

Боречки спортови

Нов закон за спорт: Мојсоски најави државни субвенции од 10 милиони евра!

На прес конференција во Медија-центарот на Владата денеска беше промовиран новиот Закон за спорт. Овој Закон бил подготвен од Министерството...

Реклама
Реклама