Поврзете се со нас

Европски првенства

УЕФА им закажа гостување на Швајцарците во Нови Сад

Наредната година стартуваат квалификациите за Европското првенство во 2024 година, а во месец март (25) Швајцарија ќе мора да дојде...

Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol