Поврзете се со нас

Мото ГП

Квартараро го замени Маркез во Германија и издоминира на Захсенринг

Марк Маркез е недопирлив за ривалите кога се вози на Захсенринг и важи за владетел на оваа патека, но во...

Реклама
Реклама