Поврзете се со нас

Одбојка

Mакедонските одбојкари ги дознаа термините за битките на ЕП

Македонската одбојкарска репрезентација ја очекува настап на Европското првенство, настан на кој еден од ко-домаќините е токму нашата земја. Нашите...

Реклама
Реклама href="https://www.makpetrol.com.mk/goriva/"> Makpetrol