Поврзете се со нас

Таблоид

Роденденска прослава и ученички настапи за 15-годишниот јубилеј на САБА

На 27.12.2022 приватното средно училиште САБА го прослави својот 15-ти роденден. Роденденската прослава на која и претходеше настап на учениците...

Повеќе вести
Реклама
Реклама