Промоции

Промоции

1
Промоции

Мега популарниот предизвик за студентите од целиот свет насловен како „Red Bull Can You Make It 2018“ оваа година за конечна дестинација го имаше Амстердам, а вкупно 201 универзитетски тим од 56 земји се вклучија во авантурата која ...
vb917316_4F0A0599_HiRes_0824S
Промоции

Создаден за оние со поинакво секојдневие, CАТ S31 е модел кој ќе ги совлада екстремните временски предизвици и нема да ве изневери, каде и да сте! Издржлив Издржлив на тест на бетонски пад, од импресивна висина од 1,8м, ...
smooth
Промоции

Новиот спот на Скопско Smooth во целост е инспириран од луѓето кои што живеат – по свое. Од сите оние кои без разлика на целокупните околности, остануваат упорни и ги одредуваат правилата по кои ќе ги живеат сопствените ...
FOTO_Vladimir Kosijer_1
Промоции

Функцијата генерален директор на Пивара Скопје од 1. мај 2018-та ќе ја извршува Владимир Косијер. Тој на оваа позиција доаѓа по Јован Радосављевиќ, кој со оваа редовна организациска промена е унапреден на позицијата генерален директор на операциите на ...
prae
Промоции

Лидо ди Јесоло – Венеција – Верона – Љорет де Мар -Барселона– Кан – Ница – Сан Ремо – Монако – Монте Карло Љорет де Мар е место во Коста Брава, Шпанија, кое најчесто е посетувано од страна ...
sonuvame
Промоции

Со задоволството на сите учесници и на сите посетители, петте инклузивни концерти во рамки на „Сонуваме.Менуваме.“ со омилениот детски состав „5+ фамилија“ завршија и оставија зад себе сеќавања на добрата атмосфера, музиката, магијата, но и создадоа природна и ...
sonuvame menuvame
Промоции

Второто издание на општествено одговорниот проект на Стопанска банка АД Скопје е насловен „Сонуваме.Менуваме.“ и ќе се одржи под мотото „Заедно можеме да создадеме поубав свет“. Со ова Стопанска банка АД – Скопје се насочува кон децата со посебни ...
DSC06750
Промоции

Користејќи го почетокот на новата академска година, денешниот настан во срцето на студентската заедница имаше за цел презентација на партнерство на три значајни институции, во интерес на студентите: Картичниот бренд Mastercard, Стопанска банка АД – Скопје како еден ...
sportski menadzment
Промоции

Меѓу младата популација насекаде низ светот, на спортскиот менаџмент се гледа како на многу возбудлива и особено добро платена професија. Сепак, тоа е само мал дел од целосната слика за оваа модерна и финансиски особено привлечна кариера. За ...
knigata mockup2
Промоции

Во рамки на својата општествено одговорна активност, Стопанска банка АД – Скопје, ги поканува сите ученици и нивните најблиски кои се подготвуваат за стартот на учебната година и кои сакаат да се забавуваат и да се натпреваруваат да ...