Поврзете се со нас

Европски првенства

Биди и ти Евротип

Објавено

на

Зачленете се во ЕВРОТИП клубот, добијте ја својата клуб картичка и во зависност од многубројните промотивни активности искористете ги придобивките за вашата лојалност.

Со користење на вашата евротип картичка при уплатата на тикети, очекувајте повисоки бонуси или остварете право на поврат на вашите уплати доколку имате еден промашен пар.

Вклучи се и ти во Евротип клубот каде те очекуваат вредни награди и добивки со најголемата понуда на натпревари.

Регистрирај се преку нашата веб страна www.evrotip.mk/registracija или во најблиската уплатна локација на Евротип.

Со Евротип добивате Секогаш Повеќе!

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни